2016. szeptember 21., szerda

A-England Her Rose Adagio – szeretni akartam, de nem illünk össze

Van ez így, kapcsolatok esetében is, amikor már évek óta kerülgeti egymást a két ember, de amikor végre elcsattan az első csók, mégsem történik meg a csoda. Vagy éppen a régóta vágyott és csodált ruhával, amelyet felpróbálva rá kell jönnünk, hogy rajtunk valahogy nem működik. Ezzel a körömlakkal is így jártam, pedig nagyon szerettem volna, ha működőképesek vagyunk együtt. Csodaszép, ránézésre a bőrszínemhez is passzolnia kellene, de valahogy nem érzem a magaménak – de ez persze nem a lakk hibája.

Már a megjelenésekor tudtam, hogy be fogom szerezni, hiszen csodaszép, szerény rózsaszín lakkocska a jól ismert és általam rajongásig szeretett A-England holohatással. Elvileg mindennek klappolnia kellene, de nálam a nude lakkok kérdése eléggé nehézkes, és még mindig nem találtam meg azt az árnyalatot, amelyre teljes szívemből igent tudok mondani. Nos, felkenve rajtam sajnos valahogy nem működik.



Nem rossz, csak nem is az igazi. Vakuval fotózva nem rossz, egészen jónak tűnünk együtt, de az idő legnagyobb részében a fenti, természetes fényben készült képek hatását láttam magamon.



Lehetséges, hogy barnulnom kellene hozzá, de az elmúlt évek alapján ez nem valószínű nálam, hiszen felhőmágnes vagyok, így hiába adódna időm a napozásra, szinte soha nem jön össze. 


A lakk maga egyébként csodás, és már egy rétegben is jól fedhet, ha valaki vastagabb rétegeket használ, én viszont két vékony rétegben kentem fel. Alap- és fedőlakkal lazán bírta az egyhetes türelmi időmet, amelynek a végén meg szoktam unni az adott színt, és újat kenek fel.

A lakk maga tehát szépséges, és még most is kapható a Nailland kínálatában, és ide kattintva érhetitek el.

Nektek van kedvenc nude holo lakkotok? Esetleg van tippetek a számomra?

4 megjegyzés:

  1. Cheris:D de ezzel nem mondtam újat:D
    Majdnem a FUN új nude lakkját javasoltam, de annak is Cherishez hasonló a színe.
    Amúgy a Her Rose velem sem annyira kompatibilis,mint amennyire akartam volna.
    Amúgy krémek között sincs hozzád passzoló nude? Ha van akkor ahhoz hasonló holot lehetne már nézni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na igen, a Cherish csodásan mutat Rajtad, bár van egy olyan érzésem, hogy Rajtad minden :-D

      Nehéz nálam a nude színek kérdése, és lehet, hogy inkább maradok a határozottan rózsaszín vagy fehér színeknél, mert azok viszont jól szoktak állni :-)

      Törlés
  2. Nagyon szép ez a lakk és szerintem rajtad is remekül mutat. Persze ettől még nem feltétlenül szeret bele az ember, van ez így nálam is. Kicsit a MAC Velvet Teddy-jével vagyok ilyen viszonyban, mert szinte mindenki imádja, de rajtam olyan kis semmilyen. Egyébként engem ez a lakk a PP Lizzie-re emlékeztet, amit viszont ha jól emlékszem szeretsz. Talán az lehet a baj, hogy ez az A-England lakk egy kicsit tompább.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A képeken nem tűnik olyan rossznak, de valahogy nem éreztem a magaménak viselés közben. Nem tudom...

      A Lizzie lilább, ez pedig tompa és rózsaszín, úgyhogy az lehet a gond, hogy ez melegebb árnyalat. Lizzie-vel jóban vagyok szerencsére, mert hozzá a regény is köt, de ezt is nagyon akartam (volna) szeretni :-)

      A Velvet Teddynél én is úgy gondoltam volna, hogy a Te színed lesz, mi a gond vele?

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.