2016. június 7., kedd

Biobaza testápolási termékek – mennyei gyógynövényes illatok

Körülbelül két hónappal ezelőtt tesztelésre érkezett egy csodás Biobaza-csomag, amely elsősorban férfiaknak készült termékeket tartalmazott, így ezúttal Tamás is részt vett a tesztelésben. Tulajdonképpen egy férfiaknak való 2 az 1-ben tusfürdő-sampon, két férfiaknak való dezodor és egy női dezodor volt benne, de az egyik férfi deó illata annyira elvarázsolt, hogy eltulajdonítottam, és a férfiasabb illatú maradt csak nála. A teszt során dőlt betűvel olvashatjátok majd az ő véleményét, és normál betűkkel a sajátomat, mivel a tusfürdő-sampont én magam is kipróbáltam többször is, hogy a saját tapasztalataimról is be tudjak számolni.

A teljes csomagról Instagramon is hírt adtam annak idején:


Mostanáig pedig az alábbiak tesztelésére volt lehetőségem:


A két dezodor két gombóc fagyinak álcázva:



Black Energy 2 az 1-ben tusfürdő-sampon

No, lássuk, hogyan is jellemzi ezt Tamás:

Jó az illata, és puha tőle a szakállam.

Igen, valóban ennyit tudtam kiszedni belőle, nem csoda, hogy nem ő írja a bejegyzéseket... Viszont rákérdeztem, hogy hűsít-e a tusfürdő, mivel mentát is tartalmaz, és azt válaszolta, nem.

A saját tapasztalataim szerint egy kissé hűsít, de nem olyan erőteljesen, hogy nyáron fáznánk tőle. Tényleg csak enyhre frissítő hatása van, így a téli használatot sem zárja ki. Felteszem, hogy több férfi tusfürdő is tartalmaz kisebb mennyiségű mentát, és ezért nem volt egyértelmű ez a jellemzője Tamás számára, számomra viszont kifejezetten kellemessé tette a használatot.

A bőrön krémes-selymes habja lesz, és hidratáló hatása is van, sőt, kifejezetten selymessé teszi a bőrt, ami kifejezetten hasznos lehet férfiak esetében, akik nem a testápoló-használatról híresek. A Biobaza saját oldala szerint egyébként pattanásokat csökkentő hatása is van, ami szintén jól jön, hiszen sok férfi bőre eléggé problémás még felnőttkorban is.

Hajon próbálva nagyon szimpatikus volt, mivel már balzsam használata nélkül is selymes volt a hajam kiöblítéskor, ami sok sampon esetében nem mondható el. Emellett viszont nem zsírosít, tehát a használata esetén nem kell sűrítenünk a hajmosásokat, hanem selymes, ugyanakkor dús hajkoronát varázsol. Az illata pedig inkább gyógynövényes, mintsem férfias, ezért még akkor is többször használtam, amikor a tesztelés szempontjából már nem lett volna fontos.


Nem tartalmaz parabéneket és színezőanyagokat, és szürkéskék színe van, ahogy ez fent látható.

További információ:
http://biobaza.com/index.php/hu/men/black-energy


Dezodor

A dezodorok fényképezésénél Schrödinger volt a segítségemre. Igazából valahol léteznie kell további képeknek is, de hiába fésültem át négyszer a szerkesztésre váró képeket, sajnos nem találtam őket, használt állapotban pedig már nem szeretnék közeli képekkel szolgálni a termékekről.



Black Energy dezodor aktív szénnel és pacsulival

Tamás véleménye róla:

Egész jó. Kellemes illata van, és golyós.

Teljesen sima, jó forgatható golyó adagolja a viszonylag híg terméket, amely nem ígér izzadásgátlást, és nem is tesz ilyet, kizárólag a szagok elnyomására számíthatunk tőle. Ez tavasszal ideális dezodorrá teszi, hiszen ekkor még nincs szó akkora mértékű izzadásról, és edzésen is elegendőnek bizonyul, sőt, erőteljesen érezhető az illata, az edzőtársak nagy örömére. Több esetben is felfigyeltem rá, hogy sokkal jobb illata van a páromnak mozgás közben, mint az előző dezodorával, és bizony kellemes gyógynövényillat lengi körül. Még a nyári párás melegben is elegendő lehet, ha nem zavarja a használóját a változatlan mennyiségű verejték, mert a kellemetlen szagokat még a nagy melegben is képes elnyomni.

További információ:
http://biobaza.com/index.php/hu/men-2/black-energy-dezodorans


Spring Flowers dezodor rózsával és gerániummal

Őszintén szólva először csalódott voltam, amikor megérkezett, hiszen kiderült, hogy levendulás változata is van, a levendula pedig óriási kedvenc nálam, főként a natúrkozmetikumok esetében. Azóta viszont teljesen beleszerettem az illatába, és előszeretettel használom. A rózsa örök kedvencem, ha nem a tolakodó mű-rózsaillatról van szó, a geránium pedig Tamás egyik kedvenc illata, így ő is örült, amikor ez volt rajtam. A férfi változat esetében leírt hatást természetesen a saját tapasztalataim alapján biztosítottam, így ez esetben is ugyanarról tudok beszámolni: ideális tavaszi dezodor, amely még a nyári párás melegben is elegendő lehet, ha nem zavarja a használóját a változatlan mennyiségű verejték, mert a kellemetlen szagokat még a nagy melegben is képes elnyomni.

További információk:
http://biobaza.com/index.php/hu/natural-deo/spring-flowers


Engem tehát meggyőztek ezek a termékek, és a legnagyobb kedvencem furcsa mód a férfi tusfürdő lett, mert nagyon tetszik, amit a bőrömmel és a hajammal művel, úgyhogy körül is nézek majd a női tusfürdők között, amelyek 2 az 1-ben hatás helyett már 3 az 1-ben összetételt ígérnek, és a dezodorral azonos rózsa-geránium illatú is létezik belőle. (Na meg csodás levendula-citrom illatú is, de azt zsíros bőrre és hajra ajánlják, így még gondolkodom rajta, bár nyárra akár nekem is jó választás lehet az ilyenkor jellemző fokozott faggyútermelés miatt.)

Ti ismeritek a Biobaza termékeket? Ha igen, beváltak?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.