2016. január 12., kedd

Picture Polish Blue Dog – cápa- és farmerkedvelőknek kötelező

Az egyik kedvenc lakkom a ma bemutatott Picture Polish Blue Dog, mégsem szerepelt még nálam a blogon. Pedig körömlakkos és „sima” kedvences videóban egyaránt feltűnt már, de valamiért csaknem egy éve árválkodtak a képek a szerkesztésre váró fotók mappájában. Ma végre előráncigáltam őket, hogy megmutathassam Nektek, miért is annyira nagy szerelem ez a lakk nálam.

Nincs benne holorészecske, így talán sokak számára nem is tűnik érdekesnek, pedig nagyon is az: farmerkék csoda, sötét és világos, sejtelmesen csillogó pelyhekkel, ráadásul pedig rövidebb körmökön is jól mutat. Szerintem jó kezdés lehet bárki számára, aki most ismerkedik a kék lakkokkal.




Ráadásul nem is akármilyen kékről van szó, hiszen a „blue dog” kifejezés az egyik cápafajra utal, és a lakk megalkotója a cápák bőrének különleges textúráját és csillogását igyekezett visszaadni vele. Azt kell, hogy mondjam, sikerült.





Újra és újra elbűvöl ez a csillogás, amely a cápabőr mellett akár a tenger vizét is felidézheti bennünk, ahogyan búvárkodás közben felfelé tekintve láthatóvá válnak a benne játszadozó napsugarak.



Háromnapos korában napfényben is sikerült megörökítenem:





Számomra farmerrajongóként a legideálisabb lakkok egyike, amelyet télen-nyáron szívesen viselek, és amely örökre a legkedvesebb lakkok közé lopta be magát a szívemben, annak ellenére, hogy a holorészecskék szoktak elbűvölni a leginkább. Két rétegben fed, kicsit homályosan-fényes felületűre szárad, alap- és fedőlakkal pedig 5-6 napon át bírja töretlenül, akarom mondani pattogástalanul a körmökön. A Naillandnél kapható, bár jelenleg nincs készleten, de ide kattintva eljuthattok a saját oldalára, ahol értesítést kérhettek a készletfeltöltésről.

Ti hogy álltok a kék lakkok kérdésével? 

3 megjegyzés:

  1. Ez a lakk gyönyörű, abszolút megfogtál vele! Bevallom, a nevéről egyáltalán nem asszociáltam cápára, így nagyon örülök, hogy írtál róla, ez fontos, hasznos infó, és érzelmileg is közelebb hozta a...pénztárcámhoz! :D
    Szép semleges kék ez, az érdekes, pelyhes ragyogás különlegessé teszi.

    VálaszTörlés
  2. Nekem ez nem jött be. Bár a kéket szeretem általában. Ez a csillogó pelyhek ellenére mégis masszívnak, rücskösnek tűnik számomra. Olyan érzésem van mintha soha nem tudnám leszedni a körmeimről. Az üvegben egész más hatása van, ott tetszik.

    VálaszTörlés
  3. Fú, ez nagyon nem. De a lényeg, hogy neked tetszik.

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.