2015. december 2., szerda

Bomb Cosmetics Citromcsók – citromtorta-rajongóknak kötelező

Sokan kérdeztétek már, hogy mi lesz a gyertyatesztekkel, és jeleztétek, hogy szívesen látnátok őket újra a blogon. Jól is estek ezek a kérdések-kérések, és szívesen is térek vissza az illatok birodalmába, így mostantól ismét találkozhattok majd kanócos barátaimmal. A visszatéréshez pedig mi sem jobb egy csodás süteményillatnál, nem igaz? A Bomb Cosmetics Citromcsók nevű gyertyája ilyen fajta, de lássuk szépen sorban a részleteket.

Először is kitérnék a csomagolásra, mert már az is csodás. Vidám sárga kis doboz rejti a gyertyát:



Belül pedig az angolul tudókat egy aranyos kis szóvicc várja:



Maga a gyertya egy csodás citromos-poharas édességre emlékeztet, és a habos részt műanyag kúpocska védi: 




Szinte beleharapnék, annyira guszta, hiszen akár ehető cukorkából is lehetnének az aranyszínű csillagok, emellett pedig igazi karácsonyi hangulatot varázsolnak a gyertyának:



Az angolul tudóknak íme az összes Bomb Cosmetics gyertyán olvasható leírás:



A honlapon pedig a magyar leírás is megtalálható:

30-35 óra égési idő. Tartsa távol gyermekétől, nyitott ablaktól, elektromos műszaki tárgyaktól! SOHA NE HAGYJA A GYERTYÁT FELÜGYELET NÉLKÜL!

No és akkor maga a gyertya. Nekem mindig is tetszettek az aranyat és sárgát kombináló színvilágú tárgyak, így ez is rögtön elnyerte a tetszésemet, és szépen be is rendeztem a hozzáillő tárgyakkal a gyertyás komódom tetejét. Bónuszként balra a háttérben alvó cicát láthattok.



Rajongásom tárgyát képezi az így kialakult hangulat, úgyhogy íme még egy kép:



És íme a már égő gyertya:




A későbbiekben így alakul a viaszmedence:



A harmadik égetés táján aztán sajnos hisztissé válik a kicsike, ugyanis alagutat váj magának az égés során, és a pohár oldalán megmarad egy kb. félcentis fehér rész a habból. Szerencsére az alufóliás módszerrel ez könnyedén orvosolható, így emiatt nem panaszkodom. No meg más miatt sem, merthogy a gyertya csodás illattal árasztja el a lakást, és a nappali betöltése után 1-2 óra elteltével már az előszobába is kikúszik az illata. Ez pedig kiváló teljesítmény, hiszen a viaszmedence viszonylag kis átmérőjű, a nappali pedig több mint 20 négyzetméteres. A kanóc vágása egyébként minden esetben ajánlott az újabb meggyújtás előtt, és erre a célra remek szolgálatot tesz a Yankee Candle kanócvágóm, amelynek hasonmását akár az ebayről is beszerezhetitek.

Az illatvilág egyébként valóban igazi finom citromtortára hajaz, a vaníliás fajtából. A Bomb Cosmetics leírása szerint:

Illat | Friss citrusos
Illóolajak | citrom, édes narancs

Ugyanakkor egyértelműen édeskésebb illatvilágú, mint például az örök kedvenc – és sajnos már megszűnt – Yankee Candle illat, a Key Lime. Nekem konkrétan a barátnőmtől a születésnapomra kapott citromtortát juttatta az eszembe:



A gyertyát a Bomb Cosmetics magyarországi forgalmazójánál szerezhetitek be 3290 Ft-os áron, az alábbi hivatkozásra kattintva:

http://furdogolyok.hu/hu/termekeink/otthoni-illat/gyertyak/uveges-gyertyak/citromcsok-uveges-gyertya/

Ti ismeritek a márka gyertyáit? Szívesen égetnétek ilyen illatvilágú gyertyát?

2 megjegyzés:

  1. Egy másodpercre még az illatát is érzem! :D Nem csak ennivalóan jól néz ki, de tuti jó illata van! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, hát örülök, hogy ennyire sikerült átadnom az illatát :-D Isteni az illata, az biztos, úgyhogy amíg csak tudom, égetem majd egész télen :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.