2015. május 30., szombat

Májusi elfogyott termékek, 2015 – videó

A mai videóban egy „vendégblogger” gondoskodik a cukiságról, aztán pedig mindegyik állatka kiveszi a részét a zavarásomból, de azért remélem, sikerült egy érthető és élvezhető változatot készítenem.

Ha említek Általatok is ismert termékeket, akkor szeretettel várom a Ti véleményeteket is róluk :-)

Link: https://www.youtube.com/Májusi elfogyott termékek, 2015



Uriage tusolókrém, 3450 Ft:
http://www.iparfumeria.hu/uriage/hygine-taplalo-tisztito-krem-testre-es-arcra/

Kérastase hajápoló olaj, 2590/8390 Ft:
http://www.iparfumeria.hu/kerastase/elixir-ultime-olaj-minden-hajtipusra/

Lee Stafford szárazsampon szőkésbarna hajra, 2390 Ft:
http://www.mybeautytools.hu/lee_stafford_dry_shampoo_mid_brown_szinkiemelo_szarazsampon_spray_szokesbarna_hajra_150_ml_1184?keyword=sz%C3%A1razsampon

Blueberry Cosmetics narancs illóóolaj, 990 Ft:
http://blue.shoprenter.hu/illoolajok/narancs_illoolaj

10 megjegyzés:

  1. Imádom a videóidat, mert annyira jó a kisugárzásod! Ebben a mostaniban, pedig minden eddiginél szebb vagy. Legyen szép hétvégéd! Bíborka

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök neki, hogy tetszenek a videók, és remélem, még sokáig nyomon követed majd őket :-) A sminkem egyébként véletlenül sikerült ennyire erősre, és élőben túl sok is volt, de a kamera szereti az ilyet :-)

      Törlés
  2. Nem ismertem egyik terméket sem, a videó a megszokott profi munka, csini vagy, különösen a fülbevaló tetszik és a szép kiejtés.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, akkor örülök, hogy rászántam magam a fülbevaló viselésére, ugyanis több mint egy évig büntiben volt, mert annyira máshogy néz ki az Ebayes képhez képest... Mostanra sikerült neki megbocsátanom, és ezek szerint érdemes volt :-) Örülök, hogy tetszett a videó, és remélem, még sokáig velem tartasz az audiovizuális formában is :-)

      Törlés
  3. Szia Katy! Osztom Bíborka véleményét :-) Jó lenne olyan videót is látni Tőled, hogy milyen termékek vannak a fürdőszobádban. Illetve, hogy milyen tippjeid vannak a fogak épségének, szépségének megőrzéséhez és egy divattal kapcsolatos videó is remek lenne, amelyben megmutatnád, hogy hogyan lehet a ruhákat és kiegészítőket ilyen mesterien, ízlésesen kombinálni. Üdv.:Orsi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, Orsi! A fürdőszobás videót egyre többen kérik mostanában, úgyhogy szerintem hamarosan meg is valósítom, és ugyanez vonatkozik a kiegészítőkre is, ugyanis bár roppant egyszerű elv alapján kombinálom őket, szintén sok kérés érkezett erre vonatkozóan. A fogápolással kapcsolatban még gyűjtök infókat, na meg sajnos épp aktuális a fogorvos-látogatás nálam, de köszönöm a tippet, feljegyeztem ezt is :-)

      Törlés
  4. Nagyon cuki a kisállat, újabb taggal bővültünk, akiket videóban láthatunk. :) Reméljük, hogy következő alkalommal több kedve lesz szerepelni. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is remélem, bár azért a videó elején még kaptam tőle puszit, csak aztán nem értette, miért fordítom meg :-D

      Törlés
  5. Szia Katy!
    A yankee-s nyereményjátékkal mi a helyzet ?!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Tegnap kikerült az eredménye végre, elnézést, hogy megvárattalak vele Titeket, de hamarosan újabb játék várható, mert időközben kerek 800-an követik már a blogot :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.