2015. április 9., csütörtök

Plum Fiction ihlette bordó manikűr – Catrice, Sally Hansen, Flormar és Pet'la Plate

A ma bemutatott manikűr nagy kedvenc nálam még most is, pedig kezdő nyomdázóként készítettem, eleinte pedig szerintem mindenki kevésbé ügyes. Az egésznek az akkor kivonulófélben lévő Catrice Plum Fiction képezte az alapját, illetve ez a lakk ihlette meg a manikűrt, és így visszatekintve is úgy látom, hogy sikerült megalkotnom a lakkok közötti tökéletes összhangot.

Az pedig jellemző, hogy akkor találok rá egy lakkra, amikor kivonják, és hogy így Ti sajnos már nem tudtok rá lecsapni, de remélhetőleg az Instagram-képeim alapján már úgyis megvette az, akinek megtetszett. :-)

Mivel a lakk több színből áll össze, amelyek egyébként csodálatos elegyet alkotnak, kerestem egy lakkot, amely a sötétebb részeihez illett, egy másik, a világos részekhez illőt pedig nyomdázáshoz. A Flormar lakkot is kivonták már, a Sally Hansen azonban még kapható, így ha megtetszett, a Flirt nevű árnyalatot kell keresnetek, amely többek között a Szépségboltban is kapható. És bizony nem, ez nem lila, mint az ott látható képen, hanem sokkal inkább bordó...


Először is megmutatom természetes fényben és vakuval:








Bár már a fenti képeken is látható, hogy mennyire csodás lakk ez a Catrice, hiszen különösen a vakus képeken előbukkannak a színek belőle. Azonban az alábbi, napfényben készült képeken még ennél is csodásabb:




Úgy gondolom, hogy ez a szín még egy drága márka kínálatában is bőven megállná a helyét, annyira csodás és összetett színről van szó. Mindkét teljes körmön használt lakk két rétegben fedett egyébként, és a szokásos alap- és fedőlakkal jó pár napig bírta rajtam a manikűr.

Emellett szeretnék mg kitérni a Pet'la lemezek zsenialitására: annak ellenére, hogy akkoriban tényleg kezdő voltam még, szinte tökéletesen látszik a minta, és az általam eddig használt összes lemezről elmondható, hogy rendkívül könnyű velük a nyomdázás, és szinte bármilyen lakkal tökéletes eredményt kaphatunk, így kezdőknek sokkal inkább tudom ajánlani ezeket, mint a sok esetben kudarcba fulladó MoYou-kat. Ez a lemez konkrétan a Golden Russian volt, amely azóta is a kedvencem mind közül, és ide kattintva tudjátok megrendelni. Petrától élmény a rendelés, mert mindig gondosan becsomagolt, tökéletes lemezeket kapunk, ráadásul a köszönet és egy kis ajándék sem marad el.



A mostani asszisztensem egyébként Schrödinger volt, bár nem vettem sok hasznát, mert bealudt munka közben...



Nektek megvan ez a Catrice lakk, vagy a kollekció valamelyik másik tagja?

11 megjegyzés:

  1. Nagyon eltaláltad! Csudiszép lett! :)

    VálaszTörlés
  2. Ismét fantasztikusat alkottál! :)

    VálaszTörlés
  3. Szuper manikűr lett! :)
    Az asszisztensed pedig nagyon cuki! Imádom nézni az enyémeket is miközben alszanak, olyan aranyosak! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, nagyon édesek tudnak lenni, és ilyenkor legalább garantáltan nem rosszalkodnak :-D

      Örülök, hogy tetszik :-)

      Törlés
  4. Nagyon elegáns lett a manikűröd! :) Csodás!!!

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.