2014. december 27., szombat

Csajok egymás közt – kerekasztal-bejegyzés a Moon Angel Stories blogon

Remélem, mindenkinek csodásan telt a karácsony, békében, szeretetben, ahogy kell. Nemsokára ismét beindul a bejegyzésáradat, többek között lesz itt személyes videó, sminkes és körmös bejegyzések, valamint palettatesztek is, így érdemes lesz rendszeresen benézni hozzám. 

Ma pedig az Anna blogján olvasható kérdés-válasz bejegyzést szeretném a figyelmetekbe ajánlani, ugyanis Anna volt olyan kedves, hogy engem is beválogatott a karácsonyi kérdésekre választ adó csapatba. Nagy örömmel írtam meg az én részemet, és még nagyobb várakozással nézem elébe, hogy a többiek mit válaszoltak. Ti is olvassátok el, mert ezáltal kicsit belekukkanthattok abba, miként ünnepeljük mi a karácsonyt. :-)

A bejegyzést az alábbi hivatkozásra kattintva érhetitek el:
http://moonangelstories.blogspot.hu/2014/12/blogger-kerekasztal-karacsonyi-kiadas.html

Emellett pedig a Ti válaszaitokat is szívesen elolvassuk Anna bejegyzése alatt, megjegyzésben :-)

Nektek hogy telt a karácsony? Minden a tervek szerint alakult?

2 megjegyzés:

  1. De cuki az a kis fa! :) Főleg az angyalkákkal. :)
    Nekem most először van olyan estém, hogy nyugi van. :) A blogolással picit lemaradtam, de hétfő óta alig volt egy pici időm, mindig takarítani, sütni főzni kellett, rokonok jöttek, vagy mi mentünk... még a körmömet sem volt időm kifesteni. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, az angyalkák nagyon feldobják, és mostanra minden karácsonyfára felkerülnek. Keresztanyám horgolta őket, így nagyon sokat jelentenek a családnak :-)

      Remélem, jól sikerült a mozgalmas ünnepi időszak, és hogy azért mostanra már volt időd magadra is. Ha igen, akkor remélem, láthatjuk majd a manikűröd Instagramon vagy a blogodon :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.