2013. augusztus 11., vasárnap

Elfogyott termékek, augusztus – videó

Mivel páran kértétek, ezúttal videó formájában mutatom meg a mostanában elfogyott termékeket. Remélem, tetszeni fog Nektek, és ha valamilyen kérdésetek merül fel valamelyik termékkel kapcsolatban, írjátok meg nyugodtan. :-)

Link: www.youtube.com/Elfogyott termékek, augusztus


4 megjegyzés:

  1. Jól van látom sikerült az Avonos fürdőhabot elfogyasztani, azt én is utáltam :D Múltkor voltam Müllerben, céltudatosan Aveo-s tusfürdőért mentem, erre mindent vettem csak azt nem :D Azt az Oriflame-es tusfürdőt imádtam, de már egy jó ideje nem látom katalógusban. Nagyon szerettem a videót, nagyon jó a sminked :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, az a habfürdő szegény nem volt jó vétel... Na de majd az Yves Rocher-ban bevásárolok :-D A Mülleres tusik elég vegyes minőségűek, úgyhogy érdemes vásárlás előtt utánaolvasni az adott illatoknak, de ezt a bodzásat érdemes megvenni. Az Oriflame-es tusirt pedig kár, remélem, találok majd valami utódot helyette :-)

      Törlés
  2. Tusfürdő-nagyhatalom, cuki! :)))
    Nálam ez a kék Avonos tusi most fog kiürülni, de már olyan régen vettem akcióban, hogy még a régi csomagolású :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hihi, akkor Nálad nem aratott nagy sikert. Igazából nem rossz tusfürdők, de pl. a múltkori Szépségboxos tusi után olyan semmilyennek tűnnek már... :-)
      Szép estét, és tessék ünnepelni a blogszülinapot!!!

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.