2012. május 16., szerda

2012. tavaszi körömlakkok – gyöngyház, metál és egyéb finomságok, 2. rész.

A második kör elég hektikusnak tűnhet, hiszen nagyon különböző hatású lakkok találhatók benne. Van itt duokróm gyöngyház, krémszín csillámmal feldobva, holografikus-szerény, valamint zselé hatású lakk, szintén csillámokkal. Na de lássuk a medvét, akarom mondani, a lakkokat:


2012. tavasz metál-gyöngyház 2., színek napfényben

2012. tavasz metál-gyöngyház 2., színek természetes fényben

2012. tavasz metál-gyöngyház 2., színek vakuval

Van itt lányos-szerény egyszerű, bevállalós élénk kék és mindenhez menő, visszafogott, mégis mutatós szürke. Konkrétan az alábbi termékekről van szó:


2012. tavasz metál-gyöngyház 2., üvegek természetes fényben 


2012. tavasz metál-gyöngyház 2., üvegek vakuval


A kék lakk Essence, Colour & Go, 17-es szín, Pool Party. Két éve nyáron vettem, zselés türkizkék alapban ezüst csillámok bújnak meg. Sajnos nehéz vele teljes fedést elérni, a hüvelykujjon a 3 réteg sem volt elég, és nehezen is szárad, de érdemes megvárni, mert nagyon mutatós lakk, lásd például alább, barátnőm kezén:

Essence Pool Party

A mutatóujjon szintén kékes lakk látható, bár olyannyira szerény, hogy inkább hideg gyöngyház fehérnek látszik csak. S-he lakkról van szól, leárazva vettem 449 Ft-ért, neve sajnos nincs, csak száma: 270-es. Jól fed, tartós, szerény, elegáns, éppen megfelelő, ha az ember a szolid énjéhez választ lakkot.

A középső ujjamra az Essence Vampire's Love trendkiadásának szürke lakkja, a The Dawn is Broken került. Három rétegben tökéletes, de az ügyesebbek akár két rétegben is teljes fedést érhetnek el vele. 4-5 napig simán bírja, és 500 Ft-ért 10 ml-t kaptam, ami elég nagy mennyiség. Krémszínű szürke ezüst-fekete csillámokkal. Kedvenc.

A gyűrűsujjamon Moyra lakk van, most is láttam még ezt az árnyalatot, pedig már 4 éve kaptam. 75.E9 – ez a kód látható rajta, és sima lila gyöngyháznak ható, napfényben viszont zöldes duokróm hatást mutató lakk. Nagyon különleges, mégsem feltűnő szín.

A kisujjamon látható lakk külön bejegyzést is kap majd, mert a közös fotón nem sikerült előcsalogatnom az igazi arcát. Az egyik legszebb holografikus lakkomról van szó, amely még olyan időben született, amikor nem volt ilyen nagy felhajtás az ilyen hatású lakkok körül. S-he lakk, még régi csomagolásban, 427-es Quick Dry. Az egyik barátnőm adta nekem, mert ő nem használta. Mutatok egy közeli képet róla, de készítek majd még, mert tervben van, hogy a napokban viselni fogom.

S-he holo

Emellett pedig továbbra is keresem a tökéletes piros lakkot, ha valakinek van tippje, írja meg. Holnap pedig ismét körömlakkos poszt következik egy új, számomra meglepően jó minőségű kedvencről.

4 megjegyzés:

  1. Szép mind, talán a She tetszik most legjobban :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, az egy nagyon különleges színű lakk. :-)

      Törlés
  2. Naaaaagyon szépek. Különösen a kissujadon lévő holografikus hatású, de a Moyra is tetszik nagyon. Megboldogult magyarországi életem során nekem is volt Moyrám pár.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Moyrák jók. Elérhető ár, sokféle szín, tartós felkenve, nagyon szeretem őket. Múltkor viszont voltam a fodrászkellékesnél, ahol máskor dőzs van, és alig volt pár szín. :-(

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.